4x4 Apdovanojimai 2017


2017 10 301

Renginio programa
Svečių registracija nuo 16val.
nuo 17val. Čempionatų ir Taurės prizininkų apdovanojimai;
Nominacijų ir padėkų teikimai;
Sezono apžvalga;
2018m. sezono pristatymas.

Visų renginio svečių registracija privaloma.

Registracija vyks iki lapkričio 16d. 18val. el. būdu
Užpildant šią registracijos formą


Svečio mokestis 20€ vienam asmeniui (įskaičiuota vakarienė).
Aprangos kodas - šventinis.

Orientavimosi treniruotė


20171028

Treniruotės aprašymas
Treniruote171028

Treniruotės dalyvio paraiška
Paraiska171028

 

Pokyčiai


bendra1

Lietuvos automobilių sporto federacijoje atsistatydinusį 4x4 komiteto pirmininką Gediminą Grigaitį pakeitė lenktynininkas Vaidotas Paškevičius.

Treniruotė.


Nissan Patrol

Treniruotė. Vieta Gaižiūnų poligonas. Tikslas vienas: sužinoti kiek ekipažų kitais metais galėtų važiuoti rally raid segmente, „Sport“ klasėje. Susirinko 13 ekipažų, kuriuos pasveikino garbingi svečiai: Lietuvos automobilių sporto federacijos prezidentas R. Austinskas, viceprezidentas J. Dereškevičius ir lenktynininkas B. Vanagas.
Po trumpo bryfingo, organizatorių nustatyta tvarka, prasidėjo pirmas važiavimas. Treniruotės dalyviai orientuodamiesi pagal kelio knygą  ir pateiktą maršrutą (track‘o) skaitmeniniame formate įveikė trasą, kurios bendras ilgis ~ 98km. (du važiavimai po 49km.)
Sudėtingiausia, kaip ir numatė organizatoriai, buvo orientacinė dalis, maršrutas driekėsi per atvirus, didelius smėlėtus plotus ir pataikyti į organizatorių sustatytus vartus buvo sudėtinga. Tai rodo ir pirmo važiavimo rezultatai.
Antrasis važiavimas – ta pati trasa tik į priešingą pusę. Dalyviams supaprastėjo orientacija, nes po pirmojo važiavimo išliko vėžės. Paklydimų sumažėjo. Technikai buvo ekstremalus išbandymas, praktiškai, visų dalyvių automobiliai turėjo įvairių gedimų.
Smagu, kad tarp patyrusių lenktynininkų buvo ir naujokų, A. Talučio ir L. Liekio ekipažas, kuris bandė suvaldyti galingąjį „Nissan Patrol“. Šis ekipažas 2018m. sausį ketina startuoti maratone „Budapeštas – Bamako“. Jų laukia Saharos dykuma, 9000km., du kontinentai, aštuonios šalys. Ir laiko nedaug ir patirties mažai. Linkime jos sukaupti pakankamai, kad sugrįžtumėt į Lietuvą.
Tam, kad pagilinti navigacinius įgūdžius, kviečiame į orientacines treniruotes. Pirmoji vyks spalio 28d. Susitikimo vieta – kempingas „Obuolių sala“.
Netrukus, apie treniruotę, paskelbsime daugiau informacijos.

Organizatoriai.

Treniruotės rezultatai
Treniruotes Rezultatai

Svarbu! Lietuvos automobilių sporto federacija.


4x4 Perimetras nuotrauka.

Gerb. varžybų dalyviai ir organizatoriai,

LASF 4x4 komitetas kviečia į išplėstinį 4x4 bendruomenės susirinkimą, kuris vyks 2017 metų spalio 12 dieną 19:00 val. viešbutyje „Centre Hotel“, Savanorių pr. 66/ Žemaičių g. 31, Kaunas.

Susirinkimo darbotvarkė:

  • 2017 m. sezono apžvalga
  • 2018 m. sezono kryptys:
  • Varžybų kalendorius;
  • Reglamentai/Taisyklės;
  • Techniniai reikalavimai.
  • Kiti klausimai.

Kviečiame dalyvauti visus 4x4 sporto šakos dalyvius ir organizatorius. Apie dalyvavimą prašome informuoti el. paštu: lasf@lasf.lt .

  • rk.lt
  • 4x4padangosiksliukas 2
  • lasf9
  • 4x4service10
  • Paveiksliukas 12